Andre tilbud

Andre tilbud forhandlet frem av Akademikerne Pluss

Naardic Training

Online, interaktiv trening

Naardic


Som medlem får du opptil 25 % rabatt på medlemskap hos Naardic.

Naardic Training tilbyr online, live og interaktiv trening med Norges beste og mest kjente trenere! Det at treningen er interaktiv (det vil si at du ser treneren, men treneren ser også deg) gjør treningen enda mer motiverende, gøy og effektiv. Naardic tilbyr opp til 15 ulike timer om dagen - alt fra Yoga og kampsport til roing, løpetrening, familietrening og HIIT. Og mye mer!

Les mer om Naardic Training og treningstilbudet her.

Registrer deg her for å få rabattert medlemskap.

Vi gjør oppmerksom på at ditt foreningsmedlemskap vil bli kontrollert for at du skal få og beholde medlemsfordelen.

Actic - 16 prosent rabatt

Actic har 22 treningssentre over hele landet, og er utstyrt med de treningsapparatene som er best egnet til trening av styrke og kondisjon. De fleste sentrene har også et variert utvalg av gruppetimer med alt fra yoga til spinning og morsomme dansetimer. De har også tilbud om personlig instruktør dersom du ønsker ekstra oppfølging og veiledning.

De fleste treningssentrene ligger i tilknytning til svømmehall og medlemskapet omfatter tilgang til denne.

Kontaktinformasjon til hvert treningssenter finner du på hjemmesidene Actic.

Hvordan ta i bruk tilbudet:

  • Kontakt nærmeste treningssenter. Vis frem medlemsbevis i app som Akademikerne Pluss og din forening har etablert. Lastes ned fra App Store eller Google Play ved å søke på din forening. Appen er navngitt med din forening, med A+ foran.
Actic
Trening med rabatt

Gourmetmat fra Oluf Lorentzen - 20 prosent rabatt

Oluf.no er en nettbutikk med et bredt utvalg avv oster, skinker og gourmetmat fra hele verden. Du får nå 20 prosent rabatt.

Utvalg
Valgmuligheter til ulike anledninger

Om du skal ha en ost- og vinkveld, lage napolitansk pizza eller bare unne deg til hverdagsluksus, gjør det enkelt for deg selv og få varene fra øverste hylle levert direkte hjem på døren.

Tapas
Tapas bestilt fra Oluf

Bruk appen for Akademikerne Pluss og din forening (finnes på App store og Google Play - søk på din forenings navn) og følg instruksjonene for registrering og bruk av dette tilbudet.