Bank

Du får en av markedets aller beste lånerenter gjennom avtalen med Danske Bank – Boliglånsrente fra 4,29% nom. rente

Akademikerne Pluss har en samarbeidsavtale med Danske Bank som sikrer deg svært gode medlemsbetingelser på banktjenester. Rentene på boliglån under avtalen har i flere år vært blant markedets aller laveste, og det kommer de til å være i tiden fremover også. Banken tilbyr medlemspriser på banktjenester til privatpersoner og næringsdrivende. Som medlem får du også Akademikerkortet som en del av kundeforholdet, som gir gode rabatter på blant annet drivstoff.

Nominell rente på de mest populære produktene:

  • Billån fra 4,68 % nom.
  • Boliglån ung: 4,29 %* nom.
  • Boliglån ordinær: 4,49 %* nom.

* Gjelder lånesøkere under 34 år. Gjelder medlemmer i Akademikerne Pluss-foreninger. Alle priser forutsetter lønnsinngang og bruk av kort-/regningsbetaling.

Finn mer informasjon om banktilbudet og flytt boliglånet ditt til gunstige medlemsbetingelser ved å gå inn på Danske Banks nettsider.

Du kan også kontakte bankens kundesenter for Akademikerne Pluss på telefon 987 05550 eller på e-post 05550@danskebank.no.

Andre fordeler

Medlemsverfisering er nødvendig for å bruke avtalene våre. I de aller fleste fall skjer dette automatisk på baksiden. På denne siden får du skriftlig medlemsbekreftelse.
Som medlem får du svært gode priser på forsikringer for deg og dine
Markedets laveste priser på mobilabonnement hos Chilimobil!