Bank

Du får en av markedets aller beste lånerenter gjennom avtalen med Danske Bank – Boliglån fra 4,79% nom. rente
Danske Bank-logo

Avtalen med Danske Bank - Blant markedets beste på boliglån

Akademikerne Pluss har en samarbeidsavtale med Danske Bank som sikrer deg svært gode medlemsbetingelser på lån og banktjenester. Rentene på boliglån under avtalen har i flere år vært blant markedets aller laveste, og det kommer de til å være i tiden fremover også. Banken tilbyr medlemspriser på banktjenester til privatpersoner og næringsdrivende. Som medlem får du også Akademikerkortet som en del av kundeforholdet, som gir gode rabatter på blant annet drivstoff.

Nominell rente på de mest populære produktene:

  • Billån fra 5,42 % nom.
  • Boliglån ung: 4,79 %* nom.
  • Boliglån ordinær: 4,99 % nom.

* Gjelder lånesøkere under 34 år. Gjelder medlemmer i fagforeninger som er med i Akademikerne Pluss-samarbeidet. Alle priser forutsetter lønnsinngang og bruk av kort-/regningsbetaling.

Kontakt:

Finn mer informasjon om banktilbudet og flytt boliglånet ditt til gunstige medlemsbetingelser ved å gå inn på Danske Banks nettsider.

Du kan også kontakte bankens kundesenter for Akademikerne Pluss på
telefon 987 05550 eller på e-post: 05550@danskebank.no.

Akademikerne Pluss har etter en lang prosess med sonderinger, anbud og forhandlinger valgt Handelsbanken som fremtidig bankpartner. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2024 og omfatter 105.000 fagforeningsmedlemmer.   

Danske bank meldte 7. juni 2023 en strategisk endring, som innebærer å trekke seg fra det norske privatmarkedet gjennom et mulig salg av virksomheten. Du som medlem trenger ikke å foreta deg noe på nåværende tidspunkt.

Andre fordeler

Markedets laveste priser på mobilabonnement hos Chilimobil!
En av markedets beste måter å spare tusenvis ved kjøp eller leasing av nybil.
Som medlem får du svært gode priser på forsikringer for deg og dine.
Enklere, billigere og bedre.

Gi tilbakemelding