Bil - kjøp/leie/abonnement

Gode rabatter til Akademiker-medlemmer

Aktuelle kampanjer

På den nye modellen Kia EV6, får du 5 prosent rabatt. Bilen har fått god omtale for sitt fine design, lang rekkevidde og rask lading. Ikke minst tilbyr Kia 7 års garanti.

Bilkjøp og leasing

Avtalene med Bertel O. Steen og BMW gir gode rabatter på bil til Akademiker-medlemmene. Rabattene i listen under beregnes av veil. listepris på bil og fabrikkmontert utstyr, eksklusive avgifter. Tilbudet gjelder både kjøp og leasing.

For å få rabatten ber du om Akademiker-avtalen hos forhandleren. Dokumenter ditt medlemskap enklest gjennom A+ appen som du finner i App Store og Google Play (søk «A+» og ditt foreningsnavn). Du kan også dokumentere medlemskap med en bekreftelse fra din forening.

Rabattskjema

Merke Modell % Rabatt
Mercedes-Benz/Smart personbiler Alle modeller: Fossil og Plugin 5 %
A,B,C, E, CLA, GLA, GLB, GLC
Alle modeller: EQ og alle AMG modeller: 3 %
+ G, GLS, GLE, S-Klasse
Alle modeller med kampanjer 3 %
Mercedes-Benz varebiler Citan 12 %
Vito 12 %
Sprinter 11,5 %
e-Vito LR Vare / EQV Vare/ eSprinter 10 %
Peugeot personbiler Alle – unntatt hel-elektrisk og Plug In/PHEV 13 %
Plug In/PHEV 8 %
Hel-elektrisk 6 %
Citroën/DS/Opel personbiler Alle – unntatt hel-elektrisk og Plug In/PHEV 13 %
Plug In/PHEV 10 %
Hel-elektrisk 8 %
C5X og C5 Aircross hybrid 7,5 %
Peugeot/Opel/Citröen/ varebiler 4x2 Mester, Proff og Elite - ikke helelektrisk 15 %
4x4 Mester, Proff og Elite 12 %
Hel-elektrisk 7 %
Kia Alle modeller - Fossil og hybrid 12 %
Alle modeller – Plug in Hybrid 8 %
Alle modeller – helelektrisk 5 %
BMW/MiniEL, unntatt iX14%
Hybrid8%
Øvrige8%

Rabatter beregnes av veil. listepris på bil og fabrikkmontert utstyr, eksklusive avgifter. I mange tilfeller kommer rabattene på toppen av kampanjepris. I slike tilfeller kan du gjøre ekstra gode kjøp. På spesialprisede modeller, kan du imidlertid ikke regne med å oppnå rabatt i tillegg.

Rabatter gjelder også dersom du vil lease. Nettopris etter fradrag for rabatt vil da danne grunnlag for beregning av innskudd eller leiesum. Vær oppmerksom på at leasingtilbud fra leasingselskap kan bygge på rabattert pris, og at ytterligere rabatt ofte ikke vil være tilgjengelig.

*Markedsmodeller er biler med en anbefalt utstyrsspesifikasjon fra leverandør. Markedsmodellene er ofte lagerført og selges til en rabattert pris, sammenlignet mot å legge til alt utstyr i pakken på en basemodell. Som medlem får du rabatt oppå den allerede rabatterte markedsmodellen. Prisene inkluderer vinterhjul samt frakt og levering til Oslo.

Avtalen med Bertel O. Steen

Rabattene finner du ved å klikke her (ved avvik mellom denne oversikten og tabellen øverst, er det denne oversikten som gjelder). Rabattene tilbys hos Bertel O. Steen-eide butikker/bilforhandlere i tillegg til frittstående forhandlere.

For Mercedes-Benz og Kia forutsetter rabattene at du har vært medlem i din forening i minimum 12 måneder før avtaleinngåelsen.

Medlemsrabattene som gjelder ved kjøp av ny varebil finner du her.

Oppdatert informasjon om Corona-tiltakene som er iverksatt hos Bertel O. Steen (mot Covid-19) kan du finne her.

Ønsker du mer informasjon om avtalen, komme i kontakt med forhandler, få pristilbud eller be om prøvekjøring, kan du besøke landingssiden for Akademikerne Pluss i Bertel O. Steen.

EQC
3 prosent rabatt på populære Mercedez Benz EQC

Vår avtale med Bertel O. Steen inkluderer i første rekke rabatt på ny bil. Denne oppnås enten du kjøper, leaser eller har finansiering på bilen. Bertel O. Steen tilbyr i mange tilfeller kampanjer på finansiering i tillegg - både på lån og leasing. Du vil derfor også kunne oppnå ekstra god medlemspris ved inngåelse av en lån/leasingavtale hos bilforhandler. Undersøk dette nærmere med din lokale bilforhandler.

Avtalen med BMW

Akademikerne Pluss har inngått en samarbeidsavtale med BMW som gir medlemmer rabatt på kjøp og leasing av BMW og MINI.

Rabatten beregnes av veiledende bilpris og fabrikkmontert utstyr eksklusive avgifter til staten. I tillegg til rabatten vil gjeldende salgskampanjer fra BMW Group Norge være gyldige, men unntak kan forekomme.

Dette er en nasjonal avtale og du kjøper bilen gjennom din foretrukne autoriserte BMW- eller MINI forhandler. Forhandlergrupperingene i Norge for BMW og MINI er Bavaria Gruppen, Bilia Gruppen, Sulland Gruppen og Jæger Gruppen.

Avtalen har en uttaksbegrensning på maksimalt 2 biler pr. kalenderår pr. medlem/husstand.

For mer informasjon om BMW, MINI, bestilling og prøvekjøring av biler kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler på nettsidene til BMW her.

Opppdatert kampanjeside hos BMW Norge finner du her.

BMW
Rabatt på biler fra BMW

imove - bilabonnement

imove tilbyr en helt ny og mer fleksibel måte å disponere bil på. Fordelene med å eie bil beholder du. Borte er ulempene. Betal abonnementet så lenge du ønsker. Det fungerer omtrent som Netflix og Spotify. Du disponerer en bil som om du hadde eiet den, og betaler en fast månedspris - ingen liten skrift, ingen bindingstid.

Bytt bil når du vil, og ha tilgang på en større hyttebil når hverdagsbilen ikke strekker til. Abonnementet inkluderer alt fra forsikring og service til reparasjoner, dekkskift hjemme og ubegrenset med kilometer.

Som medlem får du 5 prosent rabatt på abonnement på alle imoves bilmodeller, og 20 dager med hyttebil, som er 10 dager ekstra i forhold til ordinære betingelser.

Tjenesten tilbys i dag til Oslo, Bergen, Stavanger og områdene rundt byene, men vil ventelig bli tilgjengelig også andre steder.

Så enkelt er det å få bilabonnement hos imove:

  1. Gå inn på imove.no
  2. Finn bilen som passer deg
  3. Bestill (Bruk kampanjekoden AKADEM2020) og signer med BankID.
  4. Voilá - bilen står utenfor døren din etter et par dager.

Vi gjør oppmerksom på at du må samtykke til at ditt medlemskap kontrolleres for at du skal få og beholde rabatten.

imove
En ny måte å ha bil på