Kjøp av bil

Ekstra gode medlemspriser ved kjøp av bil.

Bertel O. Steen

Akademikerne Pluss har inngått avtale med Bertel O. Steen, som gir deg medlemsrabatt på personbiler fra:

Du kan finne medlemsrabattene som gjelder ved kjøp av ny personbil ved å klikke her.

Medlemsrabattene som gjelder ved kjøp av ny varebil finner du her.

De faste rabattene i skjemaene over beregnes av veiledende pris på bil og fabrikkmontert utstyr, ekskl. avgifter. Rabattene tilbys hos Bertel O. Steen-eide butikker/bilforhandlere i tillegg til frittstående forhandlere. Les mer om avtalen på nettsidene til Bertel O. Steen her. Du kan blant annet få medlemsrabatt på populære elbiler som Mercedes-Benz EQC,

Opel Ampera-e

og Kia e-Niro.

Ved kampanjer og spesialtilbud på bilmodeller vil rabatten kunne avvike fra utgangspunktet, og vi anbefaler at du kontakter bilforhandleren direkte (se linkene ovenfor) for å få beste mulige kombinasjon av medlemsrabatt og kampanjepris.

For å bruke medlemsfordelen hos bilforhandleren må du først kontakte din forening og få en skriftlig bekreftelse på at du er medlem. Merk at ved kjøp av bil fra Kia er det et tilleggskrav at du må ha vært foreningsmedlem i minst 12 måneder før kjøpet.

Vår avtale med Bertel O. Steen inkluderer i første rekke rabatt på ny bil. Denne oppnås enten du kjøper, leaser eller har finansiering på bilen. Bertel O. Steen tilbyr i mange tilfeller kampanjer på finansiering i tillegg - både på lån og leasing. Du vil derfor også kunne oppnå ekstra god medlemspris ved inngåelse av en lån/leasingavtale hos bilforhandler. Undersøk dette nærmere med din lokale bilforhandler.