Bilavtaler - Kjøp og leasing av ny bil​

En av markedets beste måter å spare tusenvis ved kjøp eller leasing av ny bil.

Som fagforeningsmedlem tilknyttet Akademikerne Pluss får du medlemsrabatt på flere merker fra importørene Bertel O. Steen og BMW. Medlemsfordelen gjelder både ved kjøp og leasing av nybil.

Klar for A+ Bildagene med BMW iX1

Avtalen med Bertel O. Steen gir medlemmer store besparelser ved kjøp eller leasing av nybil fra flere merker, som blant annet Kia, og omfatter dessuten både personbil og varebil. Rabattene tilbys hos Bertel O. Steen-eide bilforhandlere i tillegg til frittstående forhandlere.

Ønsker du mer informasjon om avtalen, rabattskjema eller å komme i kontakt med forhandler, kan du besøke landingssiden for Akademikerne Pluss i Bertel O. Steen.

Avtalen med BMW gir deg som medlem rabatt på kjøp og leasing av alle modellene til BMW. Dette er en nasjonal avtale og du kjøper dermed bilen gjennom din foretrukne autoriserte BMW-forhandler. Forhandlergrupperingene for BMW Norge er Bavaria, Bilia, Sulland og Jæger. For mer informasjon om BMW, eller bestilling og prøvekjøring av biler, kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler på nettsidene til BMW her.

Fossil og Hybrid: 8%
Elektrisk: 4%

*Avtalen har en uttaksbegrensning på maksimalt 2 biler pr. kalenderår pr. medlem/husstand.

Rabattskjema

Merke Modell % Rabatt
KiaEV9 Exclusive AWD ( inkl varebil )1,5%
 EV9 GT Line AWD ( inkl varebil )3%
 ( det gis ikke rabatt på RWD ) 
 Plug in3%
BMWEL (unntatt SE Cabriolet)4%
 Hybrid8%
 Øvrige8%

Slik går du frem:

1

Finn forhandler

Finn din nærmeste (eller foretrukne) forhandler av bilen du ønsker å kjøpe.

2

Gi beskjed

Informér deretter bilforhandleren om at du er medlem i en forening tilknyttet Akademikerne Pluss.

3

Vis medlemsbevis

Dokumentér medlemskapet ditt med medlemsbevis. Medlemsbeviset henter du enkelt ut her.*

4

Gratulerer!

Når medlemskapet er bekreftet vil forhandleren kunne trekke fra rabatten og vipps, har du spart penger! 

*Du kan også laste ned medlemsbevis gjennom A+ appen som du finner i App Store og Google Play (søk «A+» og ditt foreningsnavn).

Forhandlerne er dessuten godt kjent med avtalene og kan dermed hjelpe deg underveis.

Nyttig info

Rabatter beregnes av veil. listepris på bil og fabrikkmontert utstyr, eksklusive avgifter. I mange tilfeller kommer rabattene på toppen av kampanjepris. På spesialprisede modeller, kan du imidlertid ikke regne med å oppnå rabatt i tillegg.

Rabatter gjelder også dersom du ønsker å lease. Nettopris etter fradrag for rabatt vil da danne grunnlag for beregning av innskudd eller leiesum. Vær imidlertid oppmerksom på at leasingtilbud fra leasingselskap kan bygge på rabattert pris, og at ytterligere rabatt ofte ikke vil være tilgjengelig.

*Markedsmodeller er biler med en anbefalt utstyrsspesifikasjon fra leverandør. Markedsmodellene er ofte lagerført og selges til en rabattert pris, sammenlignet med å legge til alt utstyr i pakken på en basemodell. Som medlem får du rabatt oppå den allerede rabatterte markedsmodellen. Prisene inkluderer vinterhjul samt frakt og levering til Oslo.

Ved avvik mellom rabattoversikt hos leverandøren og tabellen på denne siden, er det leverandørens rabattsatser som gjelder.

Andre fordeler

Andre tilbud og rabatter forhandlet frem av Akademikerne Pluss
PC/Mac-forsikring er inkludert for alle studentmedlemmer i foreningene tilknyttet Akademikerne Pluss.
Markedets laveste priser på mobilabonnement hos Chilimobil!
Enklere, billigere og bedre sparing med Krons spareapp.

Gi tilbakemelding