Forsikring

Som medlem får du svært gode priser på forsikringer for deg og dine.

Storebrands beste priser på forsikring

Avtalen med Storebrand gir deg som medlem en rekke medlemsfordeler på forsikring, slik at du kan sikre deg, dine og ditt mot skader og ulykker. Gjennom Akademikerne Pluss har du tilgang til egne kollektive forsikringer som er forhandlet frem med særdeles gode vilkår og priser på dine vegne. I tillegg får du som medlem gode medlemsrabatter på private skadeforsikringer.

Egne A+ Kollektive forsikringer:

«Store» og viktige forsikringer som gruppeliv, uføreforsikring, innbo-, ulykkes- og reiseforsikring kalles som regel kollektive forsikringer. Det betyr at forsikringene er forhandlet frem på dine vegne når det gjelder pris og hva forsikringen dekker. Disse kollektive forsikringene er kun tilgjengelige for deg som medlem av en fagforening tilknyttet Akademikerne Pluss, og er derfor merket med A+ i navnet – f. eks. ‘A+ Reise’ eller ‘A+ Innbo hus og leilighet’.

Rabatt på private skadeforsikringer:

På private skadeforsikringer, slik som bil-, hus– eller hytteforsikring, får du 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes medlemsrabatten til 35 prosent (samlerabatt). Både kollektive og private skadeforsikringer teller med for å oppnå samlerabatt, men merk at samlerabatten kun trekkes fra skadeforsikringene.

Kjøper du forsikringene på nett får du ytterligere 10 prosent rabatt.

Nyhet for studenter!

Gratis PC/Mac-forsikring

Som student får du nå gratis forsikring på din PC eller Mac inkludert i ditt medlemskap. Er du allerede medlem er du dekket av tilbudet uten å foreta deg noe. Forsikringen dekker både skade og tyveri. Les mer om dekningen her

Les mer om forsikringene og finn din forenings forsikringskontor:

Viktig å vite

  • For å få riktig medlemspris bør du bestille forsikringene via lenken over.
  • Kontakt forsikringskontoret for din forening hvis du har spørsmål om forsikringsdekninger og priser.

Hvis du er medlem i Krigsskoleutdannede offiserers landsforening, har din forening et forsikringssamarbeid med Gjensidige Forsikring, som du får mer informasjon om ved å klikke på foreningsnavnet.

Andre fordeler

PC/Mac-forsikring er inkludert for alle studentmedlemmer i foreningene tilknyttet Akademikerne Pluss.
Markedets laveste priser på mobilabonnement hos Chilimobil!
Du får en av markedets aller beste lånerenter gjennom avtalen med Handelsbanken
Enklere, billigere og bedre.

Gi tilbakemelding