Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger: Familie på skogstur

Forsikringene du trenger

Har du full oversikt over forsikringene du trenger? Fortvil ikke, vi gjør forsikringsjungelen litt lettere å navigere med oversikter over hvilke forsikringer du kan trenge i din livsfase.

Forsikringsavtalen - Forsikringer til medlemspris

Forsikringsavtalen er, sammen med bankavtalen, den største og viktigste avtalen Akademikerne Pluss forvalter. Denne avtalen er også kjent som Akademikeravtalen (igjen, sammen med bankavtalen) og gir deg som medlem en rekke medlemsfordeler på forsikring, slik at du kan sikre deg, dine og ditt mot skader og ulykker.

Gjennom Akademikerne Pluss har du tilgang til egne kollektive forsikringer som er forhandlet frem med særdeles gode vilkår og priser på dine vegne. I tillegg får du som medlem gode medlemsrabatter på private skadeforsikringer.

Egne A+ Kollektive forsikringer:

«Store» og viktige forsikringer som gruppelivuføreforsikringinnbo-ulykkes- og reiseforsikring kalles som regel kollektive forsikringer. Det betyr at forsikringene er forhandlet frem på dine vegne når det gjelder pris og hva forsikringen dekker. Disse kollektive forsikringene er kun tilgjengelige for deg som medlem av en fagforening tilknyttet Akademikerne Pluss, og er derfor merket med A+ i navnet – f. eks. ‘A+ Reise’ eller ‘A+ Innbo hus og leilighet’.

Rabatt på private skadeforsikringer:

På private skadeforsikringer, slik som bil-hus– eller hytteforsikring, får du 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes medlemsrabatten til 35 prosent (samlerabatt). Både kollektive og private skadeforsikringer teller med for å oppnå samlerabatt, men merk at samlerabatten kun trekkes fra skadeforsikringene.

Kjøper du forsikringene på nett får du ytterligere 10 prosent rabatt.

Les mer om forsikringene og finn din forenings forsikringskontor:

Viktig å vite

  • For å få riktig medlemspris bør du bestille forsikringene via lenken over.
  • Kontakt forsikringskontoret for din forening hvis du har spørsmål om forsikringsdekninger og priser.

 

Hvis du er medlem i Krigsskoleutdannede offiserers landsforening, har din forening et forsikringssamarbeid med Gjensidige Forsikring, som du får mer informasjon om ved å klikke på foreningsnavnet.

Gi tilbakemelding