Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger som godt voksen. Middelaldrende kvinne sitter i vinduskarmen og ser utover.

Forsikringene du trenger som godt voksen

Nå som barna klarer seg selv (for det meste) og du har livet sånn noenlunde på stell kan det være lurt å ta en runde på forsikringene dine slik at du er best mulig sikret. Gjennom forsikringsavtalen med Storebrand får du Storebrands beste dekninger til en hyggelig medlemspris. Her har vi samlet forsikringene du trenger som godt voksen:

Must haves

A+ Innbo

Innboet ditt er en stor del av livet ditt – tenk deg at du mister alt du eier. Det som er enda vanskeligere er å skulle sette en totalverdi på alle truser, sokker, malerier og møbler du eier for å finne riktig dekning på innboforsikringen. Med A+ innbo slipper du å tenke på dette, Storebrand tar regnestykket for deg og sørger for at du har god margin på verdiene dine om uhellet skulle være ute.

A+ Innbo (Innbo Super) er en kollektiv forsikring, slik at priser og vilkår er forhandlet frem slik at du får den beste dekningen til en rimelig pris.

Sjekk pris og kjøp A+ Innboforsikring her!

Husforsikring

Fra råte og mugg til gnagere og andre uvelkomne gjester; med husforsikring fra Storebrand sikrer du både huset og hagen. Visste du forresten at fastmontert utstyr inne dekkes av husforsikringen, og ikke innboforsikringen? Nå vet du det!

Husforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Dersom du har tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp husforsikring hos Storebrand her!

A+ Reise

Sommeren nærmer seg og vi er klare for mai måned med røde dager og langhelger, samt en svært etterlengtet sommerferie – kanskje ekstra lang i år? Typisk for nordmenn er å ta seg en tur sørover der det er garantert varme. Eller kanskje en tur over til nabolandene? Uansett reisedestiniasjon er det godt å vite at man er trygg dersom noe uforutsett skjer. Med A+ Reise har du automatisk Storebrands superdekning inkludert og kan bruke tiden frem til neste reise på å planlegge utflukter, restaurantbesøk eller kjøpe  matchende badetøy til hele familien.

A+ Reise er en kollektiv forsikring, slik at priser og vilkår er forhandlet frem for å gi deg den beste dekningen til en rimelig pris.

Sjekk pris og kjøp A+ Reiseforsikring her!

A+ Kritisk sykdom

Tenk deg at du plutselig blir rammet av en alvorlig sykdom som hindrer deg i å jobbe. Det er et kraftig slag for privatøkonomien. A+ Kritisk sykdom gir deg en engangsutbetaling med fullstendig handlefrihet, slik at inntektsbortfallet blir mindre kritisk. Med denne engangsutbetalingen kan du for eksempel skaffe deg spesialistbehandling i utlandet eller betale ned gjeld.

A+ Kritisk sykdom er en kollektiv forsikring, slik at priser og vilkår er forhandlet frem for å gi deg den beste dekningen til en rimelig pris.

Sjekk pris og kjøp A+ Kritisk sykdom her!

A+ Gruppeliv

En tanke man kanskje ikke er innom så ofte er «hva skjer hvis jeg faller fra?» eller «hva skjer om jeg blir arbeidsufør?». Dette er livssituasjoner ingen ønsker å komme i, men som noen dessverre gjør. Dersom du har A+ Gruppelivsforsikring (også kalt livsforsikring) sikrer du at du og familien din er økonomisk trygge dersom du skulle bli arbeidsufør eller falle bort.

A+ Gruppeliv er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne. Du kan velge mellom en eller flere av følgende dekninger:

  • Livsforsikring (også kalt dødsfallsforsikring)
  • Uførekapital (engangsutbetaling)
  • Tidsbegrenset uførerente (månedlige utbetalinger)

A+ Barn

Barna er det kjæreste vi har. Mens de løper rundt og lever sitt beste liv uten bekymringer, kan det fortsatt skje et uhell som påvirker dem fremover. Uansett i hvilken grad dette skulle være er det viktig å kunne tilpasse fremtiden til barna så godt som mulig. Med barneforsikring sikrer man økonomisk trygghet for famille og barn dersom uhellet skulle være ute.

A+ Barn er en kollektiv forsikring, slik at priser og vilkår er forhandlet frem for å gi deg den beste dekningen til en rimelig pris.

Sjekk pris og kjøp A+ Barneforsikring her!

Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger som godt voksen. Middelaldrende kvinne sitter i vinduskarmen og ser utover.

Bilforsikring

Har du en bil er du nødt til å forsikre den for å få lov til å kjøre på norske veier – dette visste du nok. Men vet du hva en skade kan koste dersom du ikke har en god nok forsikring? Svaret er mye. Det er derfor lurt å sette seg godt inn i hva du ønsker å ha dekket på bilen din dersom uhellet skulle være ute, og hvilken dekning dette er inkludert i. Husk at du starter på minst 60% bonus på bil nr.1 og 75 prosent bonus på bil nr. 2.

Selv en steinsprut kan koste skjorta!

Bilforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du har 30 prosent medlemsrabatt. Hvis du har tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring hos Storebrand her!

Hytteforsikring

Vi nordmenn er kjent for hyttelivet vårt, det snakkes om hytter gjennom alle sesonger. Vi har til og med fått et nytt begrep på fredager og mandager (kanskje også torsdager etter lunsj?); hyttekontor. Der man tar med seg jobben opp på hytta og later som man jobber, men egentlig nyter hyttetilværelsen 1-2 dager ekstra. Gjerne annenhver helg. Mange kaller det hjem nr. 2 og man bør ha en forsikring også på dette hjemmet. Særlig med tanke på alle dager (les mandag til onsdag) i året hytta er uten tilsyn hvor alt kan skje.

Obs obs! Hytteforsikringen gjelder kun hytter og fritidsboliger i Norge.

Hytteforsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp hytteforsikring hos Storebrand her!

Innboforsikring for hytte og fritidsbolig

Alle har sin hyttestil, som passer perfekt til hytta. Man har gjerne brukt litt tid på å få inn alt man trenger og mye er jo det samme man har hjemme. Skulle vårflommen komme inn i stua kan det altså oppstå store skader – svært få av oss har råd til å kjøpe inn alt innbo på nytt. Med Innbo hytte sikrer du at verdiene dine erstattes ved skade eller innbrudd. Du kan til og med forsikre deg mot uflaks!

Innbo for hytte og fritidsbolig-forsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du har 30 prosent medlemsrabatt. Samler du tre eller flere forsikringer hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Obs! Forsikringen gjelder kun hytter og fritidsboliger i Norge.

Sjekk pris og kjøp innboforsikring for hytte og fritidsbolig hos Storebrand her!

Nice to have

Forsikring for hund og katt

De firbeinte vennene våre er noe av det kjærligste og beste vi har. Trofaste og alltid til stedet når du trenger noen, ikke forteller de hemmelighetene dine videre heller. Men, de kan også finne på mye rart – og dette kan koste mye dersom de ikke er forsikret riktig og uhellet er ute. Med forsikring sikrer du at et uhell eller to ikke trenger å ruinere lommeboka på toppen av alle andre kostnader vi har. Du kan selv velge sum på både dødsfall og veterinærutgifter, Storebrand tilpasser forsikringen deretter.

Kjæledyrforsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du har 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp kjæledyrsforsikring hos Storebrand her!

Sjekk pris – Helt uforpliktende

Storebrands sider kan du enkelt sjekke pris og se hvor mye du kan spare ved å kjøpe forsikringene dine hos Storebrand.

Storebrands sider sjekker du enkelt pris og ser hvor mye du kan spare ved å kjøpe forsikringene dine hos Storebrand.

Som medlem har du tilgang til både egne, kollektive forsikringer med fremforhandlede priser og vilkår, samt rabatterte priser på Storebrands ordinære forsikringsprodukter (også kalt private skadeforsikringer). Medlemsrabatten på private skadeforsikringer er 30 prosent, men denne øker til 35 prosent dersom du har tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand. Bestiller du på nett får du dessuten 10 prosent nettrabatt!

Viktig å huske på

Disse anbefalingene er basert på generelle (og delvis stereotype) livsfaser, og passer nødvendigvis ikke for alle. På visse områder er man også dekket gjennom arbeidsgiver, medlemskap eller andre forsikringer med bred dekning.

Gi tilbakemelding