Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger som nyetablert: En far holder opp sønnen sin mot taket, mor står bak og ser på dem.

Forsikringene du trenger som nyetablert

Småbarnsperioden er hektisk, noe som påvirker alenetid og tid til å sette seg inn i hvilke forsikringsavtaler som er gunstigst for deg og din familie. Derfor lister vi opp de anbefalte forsikringene for din livssituasjon slik at du heller kan bruke tiden på dine nære og kjære. Eller ta deg en powernap. Her har vi samlet forsikringene du trenger som nyetablert:

Must haves

A+ Innbo

Innboet ditt er en stor del av livet ditt – tenk deg at du mister alt du eier. Det som er enda vanskeligere er å skulle sette en totalverdi på alle truser, sokker, malerier og møbler du eier for å finne riktig dekning på innboforsikringen. Med A+ innbo slipper du å tenke på dette, Storebrand tar regnestykket for deg og sørger for at du har god margin på verdiene dine om uhellet skulle være ute.

A+ Innbo er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Innboforsikring her!

A+ Reise

Sommeren nærmer seg og vi er klare for mai måned med røde dager og langhelger, samt en svært etterlengtet sommerferie – kanskje ekstra lang i år? Typisk for nordmenn er å ta seg en tur sørover der det er garantert varme, eller en tur over til nabolandene for å underholde barna gjennom deres (altfor) lange ferie. Uansett reisedestinasjon er det godt å vite at man er trygg dersom noe uforutsett skjer. Med A+ Reise har du automatisk Storebrands superdekning inkludert og kan bruke tiden frem til neste reise på å planlegge utflukter, restaurantbesøk eller kjøpe matchende badetøy til hele familien.  Husk at forsikringen gjelder hele husholdningen.

A+ Reise er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Reiseforsikring her!

A+ Gruppeliv

Noe man kanskje ikke tenker så ofte på er «hva skjer hvis jeg faller fra?». Eller «hva skjer om jeg blir arbeidsufør?». Dette er livssituasjonene ingen ønsker å komme i, men som noen dessverre gjør. Dersom du har A+ Gruppelivforsikring (også kalt livsforsikring) sikrer du at du og familien din er økonomisk trygge dersom du skulle bli arbeidsufør eller falle bort.

A+ Gruppeliv er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne. Du kan velge mellom en eller flere av følgende dekninger:

  • Livsforsikring (også kalt dødsfallsforsikring)
  • Uførekapital (engangsutbetaling)
  • Tidsbegrenset uførerente (månedlige utbetalinger)

A+ Helse

De fleste av oss opplever å bli syke eller skadet i en form i løpet av livet. Dersom dette skulle være noe alvorlig er det godt å kunne sikre seg rask spesialistbehandling slik at man kommer seg tilbake til hverdagen så fort som mulig. Med helseforsikring får du hjelp innen 10 virkedager og god oppfølging dersom uhellet eller uflaksen skulle være ute.

A+ Helse er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Helse her!

Bilforsikring

Har du en bil er du nødt til å forsikre den for å få lov til å kjøre på norske veier – dette visste du nok. Men vet du hva en skade potensielt koster dersom du ikke har en god nok forsikring? Svaret er mye. Det er derfor lurt å sette seg godt inn i hva du ønsker at forsikringen dekker, og hvilken dekning dette er inkludert i. Husk at du starter på minst 60% bonus på bil nr.1 og 75 prosent bonus på bil nr. 2.

Selv en steinsprut koster ofte skjorta!

Bilforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring hos Storebrand her!

Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger som nyetablert: En smårolling og en hun sitter i vinduskarmen.

A+ Barn

Barn er noe av det kjæreste vi har. Mens de løper rundt og lever sitt beste liv uten bekymringer, kan det fortsatt skje et uhell som kan påvirke de fremover. Uansett i hvilken grad dette skulle være er det viktig å kunne tilpasse fremtiden til barna så godt som mulig. Med barneforsikring sikrer man økonomisk trygghet for famille og barn dersom uhellet skulle være ute.

A+ Barn er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Barneforsikring her!

A+ Familieulykke

Selv om de gjør oss gale til tider, er familien det kjæreste vi har. A+ Familieulykke sikrer økonomisk sikkerhet dersom en eller flere i familien blir utsatt for en ulykke. Engangsutbetalingen skjer ved medisinsk invaliditet eller dødsfall. Forsikringen gjelder i hele verden, enten du er på jobb, reise eller i fritiden.

A+ Familieulykke er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Familieulykke her!

Nice to have

Båtforsikring

Båtkjøring handler i stor grad om hygge og det gode båtliv, og dette livet vil nok ikke en båtelsker gi fra seg. Sørg derfor for at du har den dekningen som passer deg og din båt best, slik at du er dekket for hendelser som plutselig kan dukke opp. Dette være seg sammenstøt, tyveri eller skader på utstyr og tilbehør.

Båtforsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp båtforsikring hos Storebrand her!

Campingvogn

Campingsesongen er rett rundt hjørnet! Det er nok mange som er i gang med å finpusse vogna og sjekke at alt har overlevd den kalde vinteren mens de tenker på minnene som har vært og minnene som vil komme.

Tenk om vogna plutselig blir ødelagt eller stjålet, hvordan blir ferieminnene fremover da? Sikre deg at alle uforutsette hendelser blir tatt hånd om og er dekket dersom uhellet skulle være ute.

Campingforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp campingvognforsikring hos Storebrand her!

Verdisak - For eksempel bunad

Bunaden som henger i skapet, samt bunadssølvet (blankpusset eller ei!) er gjerne verdt en liten formue, i tillegg til affeksjonsverdien den har opparbeidet seg gjennom generasjonene.

Heldigvis er det mulig å forsikre bunader gjennom noe som heter verdisakforsikring. Verdisakforsikringen dekker blant annet plutselig og tilfeldig skade, f. eks. rift i bunaden, tap av bunaden, i tillegg til skade ved naturulykke – og den gjelder i hele verden!

Obs! Tjener du, som mange andre, noen kroner på å leie ut bunaden din på Tise eller Finn.no, så dekker ikke forsikringen skade som oppstår under utleie.

Verdisakforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp verdisaksforsikring hos Storebrand her!

Sykkel

Er du en av de som sykler Tour de Finance langs Frognerkilen på vei til jobb og kjemper om å rykke fra hovedfeltet? Eller er du den som sykler bedagelig rundt som i Brelett-reklamen, på en elsykkel som gir deg et ekstra dytt? Uansett – sykkelen kan plutselig få seg en skramme, bli totalødelagt eller frastjålet og dette blir ofte dyrt. Med sykkelforsikring trenger du ikke tenke på hva det koster deg om uhellet først er ute, sykler med verdi inntil 100.000 kroner er dekket!

Sykkelforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du har 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp sykkelforsikring hos Storebrand her!

Forsikring for hund og katt

De firbeinte vennene våre er noe av det kjærligste og beste vi har. Trofaste og alltid til stedet når du trenger noen, ikke forteller de hemmelighetene dine videre heller. Men, de finner på mye rart – og dette koster mye dersom de ikke er forsikret riktig og uhellet er ute. Med forsikring sikrer du at et uhell eller to ikke ruinerer lommeboka på toppen av alle andre kostnader vi har. Du kan selv velge sum på både dødsfall og veterinærutgifter, Storebrand tilpasser forsikringen deretter.

Kjæledyrforsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp kjæledyrsforsikring hos Storebrand her!

Sjekk pris – Helt uforpliktende

Storebrands sider kan du enkelt sjekke pris og se hvor mye du kan spare ved å kjøpe forsikringene dine hos Storebrand.

Storebrands sider sjekker du enkelt pris og dermed hvor mye du sparer ved å kjøpe forsikringene dine hos Storebrand.

Som medlem har du tilgang til både egne, kollektive forsikringer med fremforhandlede priser og vilkår, samt rabatterte priser på Storebrands ordinære forsikringsprodukter (også kalt private skadeforsikringer). Medlemsrabatten på private skadeforsikringer er 30 prosent, men denne øker til 35 prosent dersom du har tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand. Bestiller du på nett får du dessuten 10 prosent nettrabatt!

Viktig å huske på

Disse anbefalingene er basert på generelle (og delvis stereotype) livsfaser, og passer nødvendigvis ikke for alle. På visse områder er man også dekket gjennom arbeidsgiver, medlemskap eller andre forsikringer med bred dekning.

Gi tilbakemelding