Illustrasjonsbilde for forsikringene du trenger som ung voksen: Fire unge kvinner tar gruppeselfie.

Forsikringene du trenger som ung voksen

Voksenlivet kan være en økonomisk tøff overgang, og du er kanskje ikke lenger inkludert i dine foreldrenes  forsikring. Vi har derfor kombinert de viktigste forsikringene til en rimelig pris slik at du kan holde de månedlige kostnadene så lave som mulig litt til. Her er forsikringene du trenger som ung voksen:

Must haves

A+ Innbo

Innboet ditt er en stor del av livet ditt – tenk deg at du plutselig mister alt du eier. Det vanskeligste er kanskje å skulle sette en totalverdi på alle truser, sokker, malerier og møbler du eier for å få riktig dekning på innboforsikringen. Med A+ Innbo slipper du å tenke på dette, Storebrand tar regnestykket for deg og sørger for at du har god margin på verdiene dine om uhellet skulle være ute.

A+ Innbo er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Innboforsikring her!

A+ Reise

Våren er her og vi er klare for mai måned med røde dager og langhelger, samt en svært etterlengtet sommerferie – kanskje ekstra lang i år? Typisk for nordmenn er å ta seg en tur sørover der det er garantert varme. Eller kanskje en tur over til nabolandene? Uansett reisedestinasjon er det godt å vite at man er trygg dersom noe uforutsett skjer. Med A+ Reise har du automatisk Storebrands superdekning inkludert. Dermed kan du bruke tiden frem til neste reise på å planlegge utflukter, restaurantbesøk eller kjøpe matchende badetøy til hele jentegjengen. 

A+ Reise er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Reiseforsikring her!

A+ Kritisk sykdom

Se for deg at du lever drømmelivet med en fast trygg jobb og en økonomi som gjør at du kan leve slik du gjør i dag. Så blir du plutselig rammet av en alvorlig sykdom som gjør at du ikke lenger kan jobbe som før. A+ Kritisk sykdom gir deg en engangsutbetaling med fullstendig handlefrihet, slik at inntektsbortfallet blir mindre kritisk. Med denne engangsutbetalingen kan du for eksempel skaffe deg spesialistbehandling i utlandet eller betale ned gjeld.

A+ Kritisk sykdom er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne.

Sjekk pris og kjøp A+ Kritisk sykdom her!

A+ Gruppeliv

Noe man kanskje ikke tenker på så ofte er «hva skjer hvis jeg faller fra?». Eller «hva skjer om jeg blir arbeidsufør?». Dette er livssituasjoner ingen ønsker å komme i, men som  noen av oss dessverre gjør. Dersom du har A+ Gruppelivsforsikring (også kalt livsforsikring) sikrer du at du og familien din er økonomisk trygge dersom du skulle bli arbeidsufør eller falle bort.

A+ Gruppeliv er en kollektiv forsikring, som betyr at prisene allerede er forhandlet frem på dine vegne. Du kan velge mellom én eller flere av følgende dekninger:

  • Livsforsikring (også kalt dødsfallsforsikring)
  • Uførekapital (engangsutbetaling)
  • Tidsbegrenset uførerente (månedlige utbetalinger)

Bilforsikring (hvis du har bil)

Har du en bil er du nødt til å forsikre den for å få lov til å kjøre på norske veier – dette visste du nok. Men vet du hva en skade potensielt koster dersom du ikke har en god nok forsikring? Svaret er mye. Det er derfor lurt å sette seg godt inn i hva du ønsker at forsikringen dekker, og hvilken dekning dette er inkludert i. Husk at du starter på minst 60% bonus på bil nr.1 og 75 prosent bonus på bil nr. 2.

Selv en steinsprut koster ofte skjorta!

Bilforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, øker rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp bilforsikring fra Storebrand her!

Nice to have

Sykkel

Er du blant dem som sykler Tour de Finance langs Frognerkilen på vei til jobb og kjemper om å rykke fra hovedfeltet? Eller er du den som sykler bedagelig rundt som i Brelett-reklamen, på en elsykkel som gir deg et ekstra dytt? Uansett – sykkelen kan plutselig få seg en skramme, bli totalødelagt eller frastjålet og dette er ofte dyrt. Med sykkelforsikring trenger du ikke tenke på hva det koster deg om uhellet først er ute, sykler med verdi inntil 100.000 kroner er dekket!

Sykkelforsikring er en privat skadeforsikring, som betyr at du får 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp sykkelforsikring fra Storebrand her!

Forsikring for hund og katt

De firbeinte vennene våre er noe av det kjærligste og beste vi har. Trofaste og alltid tilstede når du trenger noen, ikke forteller de hemmelighetene dine videre heller. Men, de finner også på mye rart – og dette koster ofte mye dersom de ikke er forsikret riktig og det skjer et uhell. Med forsikring sikrer du at et uhell eller to ikke trenger å ruinere lommeboka på toppen av alle andre kostnader vi har. Du kan selv velge sum på både dødsfall og veterinærutgifter, Storebrand tilpasser forsikringen deretter.

Kjæledyrforsikringen er en privat skadeforsikring, som betyr at du har 30 prosent medlemsrabatt. Har du tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand, økes rabatten til 35 prosent. Bestiller du på nett, får du i tillegg 10 prosent nettrabatt.

Sjekk pris og kjøp kjæledyrsforsikring fra Storebrand her!

Sjekk pris – Helt uforpliktende

Storebrands sider kan du enkelt sjekke pris på forsikringene du trenger!

Som medlem har du tilgang til både egne, kollektive forsikringer med fremforhandlede priser og vilkår, samt rabatterte priser på Storebrands ordinære forsikringsprodukter (også kalt private skadeforsikringer). Medlemsrabatten på private skadeforsikringer er 30 prosent, men denne øker til 35 prosent dersom du har tre eller flere forsikringer samlet hos Storebrand. Bestiller du på nett får du dessuten 10 prosent nettrabatt!

Viktig å huske på

Disse anbefalingene er basert på generelle (og delvis stereotype) livsfaser, og passer nødvendigvis ikke for alle. På visse områder er man også dekket gjennom arbeidsgiver, medlemskap eller andre forsikringer med bred dekning.

Gi tilbakemelding