Ops! Noe gikk galt

Verifiseringen av ditt medlemskap feilet

Det kan være flere årsaker til at verifiseringen av medlemskapet ditt ikke gikk som ventet. Oftest som følge av manglende/feil informasjon om deg hos foreningen din eller manglende vipps. 

Akademikerne Pluss representerer fagforeninger i utarbeidelsen av økonomiske medlemsfordeler. For å få tilgang til medlemsfordeler fremforhandlet av Akademikerne Pluss må du være medlem i en av foreningene. Ikke medlem enda? Finn din forening her.

En av flere løsninger for verifisering av medlemmer er gjennom vipps. Medlemmer må derfor ha vipps for å kunne bruke denne løsningen. Dersom du ikke har vipps, men fortsatt ønsker tilgang til en fordel som ber om vipps-verifisering, kan du kontakte oss på post@akademikernepluss.no.

Det er viktig at telefonnummeret ditt tilknyttet vipps er det samme som oppgitt til din forening. Hvis du nylig har meldt deg inn i en forening, kan det noen ganger ta noe tid før informasjonen din er tilgjengelig for verifisering. Sjekk at kontaktinformasjonen din stemmer på din forenings «min side». 

Verifiseringen kan feile ved manglende eller feil informasjon. Oppdater informasjonen om deg på din forenings «min side». 

Innlogging i app feilet

Det kan være flere årsaker til at innloggingen i din forenings app ikke gikk som ventet. Oftest som følge av manglende/feil informasjon om deg hos foreningen din eller ved innlogging. 

Akademikerne Pluss tilbyr en app til hver forening vi representerer. Appene finnes til både Android og iOS. 

Du logger inn med e-postadressen din som du er registrert med hos din forening. 

Du kan alltids sjekke hvilken kontaktinformasjon og epostadresse(r) du er registrert med hos din forening på foreningens «min side». 

Sørg for at du taster inn riktig e-postadresse. Hvis e-postadressen din er riktig, men du fortsatt ikke får logget inn, kan det være fordi du nylig er blitt medlem. Noen ganger kan det ta noen dager før medlemskapet ditt kan verifiseres. 

Hvis du opplever problemer med appen, kan du kontakte medlemsservice eller sende oss en e-post på post@akademikernepluss.no.

Nei, du kan både laste ned og bruke appen helt gratis.

Dersom du ikke fikk svar, er du velkommen til å kontakte oss på post@akademikernepluss.no.

Andre fordeler

PC/Mac-forsikring er inkludert for alle studentmedlemmer i foreningene tilknyttet Akademikerne Pluss.
Spar titusener av kroner på ditt neste bilkjøp! Våre bilavtaler gir deg rabatt på både kjøp og leasing av en rekke bilmerker.
Du får en av markedets aller beste lånerenter gjennom avtalen med Handelsbanken
Enklere, billigere og bedre sparing med Krons spareapp.

Gi tilbakemelding